Uddeling af TAGLOCKs i Risskov

Søndag den 18.9. kl. 11 afvikles Motions-event Risskov. I start- og målområdet ved Bellevue-hallen er TAGLOCK til stede og deler mærker ud til alle interesserede. Vi kan naturligvis også hjælpe med at sætte mærkerne på og vise dig, hvordan du registrerer mærkerne ved hjælp af din mobiltelefon.
Det bliver første gang TAGLOCK uddeler mærker i stor målestok til aarhusianske cyklister, og vi glæder os til at følge aktiviteten omkring brugen; bliver mærkerne registreret, bliver de brugt til andet end mærkning af cykler (kun fantasien sætter grænser), er der genstande der bliver meldt savnet og hvor hurtigt bliver de fundet igen?
Der er ingen tvivl om, at vi bliver voldsomt meget klogere i løbet af de kommende uger frem med Kulturnatten, hvor den store officielle udrulning finder sted og hvor Århus Cykelby uddeler 30.000 TAGLOCKs.

Tagget med: , , ,
Oprettet i Cases, Pilotprojekt