Pas på dine julegaver

Forhåbentlig har du haft en hyggelig jul med dem du holder af. Måske er du også blevet beriget med julegaver, du sætter pris på. Måske er du blandt de heldige, der hen over julen er blevet begavet med en mobiltelefon, en cykel, en iPad, en pels, et nyt kamera, et løbehjul – ja, føj bare selv ting til listen. Alt sammen er det ting, der kan blive væk, blive tabt, blive glemt eller blive “lånt”. Hvis det er tilfældet, burde du straks gøre noget for at passe godt på dem. Det er trist at miste en gave fra en person, som man holder af.

TAGLOCK gør det nemt for dig at gøre noget. Bestil en håndfuld TAGLOCKs, registrér dem og sæt dem fast på dine julegaver. Det er nemt, billigt og hurtigt – og så kan andre hjælpe dig med at finde gaverne, hvis uheldet er ude.

GODT NYTÅR TIL ALLE FRA TAGLOCK!

Tagget med: ,
Oprettet i Applikationer