TAGLOCK på Risskov Skole

Vi er idag meget stolte af at kunne byde velkommen til Risskov Skole som ny projektpartner. Vi har fået stor opbakning fra skolens ledelse, lærer og forældre som vi takker for. Formålet med projektet er, at lærer og elever i fællesskab skal hjælpe hinanden med at genfinde de cykler, som er blevet væk.

Vi synes projektet er meget relevant, idet børn fra tidelig alder lærer værdien af at hjælpe hinanden, som er et af grundprincipperne bag TAGLOCK.

Risskov Skole udsendte følgende pressemeddelelse: 

På Risskov Skole vil vi gerne hjælpe hinanden!! Et af initiativerne er ” Få din cykel tilbage”

Torsdag den 12. januar får eleverne derfor fire TAGLOCKs med hjem.

Det er et projekt med fokus på, at vi i fællesskab skal hjælpe hinanden med at få vores cykler tilbage, hvis de er blevet væk.
Ved at mærke cyklerne med et særligt klistermærke som indeholder en unik QR-kode – en slags nummerplade – kombineret med en smartphone, er det muligt at registrere cyklerne digitalt.

Hvis man mister sin cykle, er det muligt, at cyklen kommer tilbage. Det kræver, at en forbipasserende scanner QR koden på cyklen – ofte fordi cyklen ser efterladt ud. Herefter modtager man en e-mail om cyklens placering.

Projektet sponsoreres af Aarhus Cykelby i et samarbejde med den aarhusianske virksomhed TAGLOCK.

Andre skoler eller institutioner er naturligvis velkommen til at kontakte TAGLOCK for et lignende projekt. Skriv en mail til info@taglock.dk så vi i fællesskab kan udarbejde en projektbeskrivelse.

 

 

Tagget med: , , , , , ,
Oprettet i Applikationer, Pilotprojekt, Presse
1 kommentar » til TAGLOCK på Risskov Skole
  1. Konklusionen på dette er i min verden, at vi har meget bedre overskud til at hjælpe hinanden, hvis vi har en berøringsflade af mennesker, vi kender, frem for et intetsigende netværk, hvor vi ingen kender – for så skabes der netop en synergi, hvor vi hjælper hinanden i et bedre flow…om det så er til jobsøgning, i karrieren eller hvis altankassen skal tømmes!