TAGLOCKs med posten i Aarhus

I samarbejde med Aarhus Cykelby husstandsomdeles TAGLOCK til alle Aarhus bydelene Højbjerg, Viby, Åbyhøj, Brabrand og Aarhus Nord. Bor du i et af disse området, kommer dit postbud forbi i uge 37 med en folder, der indeholder 4 stk. TAGLOCK klistermærker til at sætte på husstandens cykler. Folderen indeholder vejledning til hvordan du registrerer mærkerne og klistrer dem på cyklen, men er du alligevel i tvivl, har vi lavet en “dogme-video”, som forklarer, hvad du skal gøre.

TAGLOCK – Så nemt er det af TAGLOCKVimeo.

Vi har i øvrigt også samlet en oversigt over de mest almindelige spørgsmål og svar.

Uddelingen er en del af et pilotprojekt. TAGLOCK og Aarhus Cykelby vurderer over de kommende måneder effekten af uddelingen med henblik på en beslutning evt. husstandsomdeling af mærker i resten af Aarhus kommune.

Tagget med: , , ,
Oprettet i Pilotprojekt
9 kommentarer » til TAGLOCKs med posten i Aarhus
 1. Inger siger:

  Hvis jeg nu bor i Århus N men ikke på Trøjborg ? hvordan kan jeg så få taglock? Når jeg kigger på spørgsmål og svar, kan jeg ikke se hvor det ellers kan hentes?
  Hilsen Inger

 2. Peter siger:

  Hej Inger,
  Folderen med TAGLOCK klistermærker er uddelt i hele Aarhus N. Fredag eller lørdag burde du have modtaget folderen med posten (indlagt i Post Danmarks omslag med diverse husstandsomdelt materiale, der ikke har karakter af reklame).

 3. Niels siger:

  Dette er et rigtigt godt tiltag. Tak for det. :-)

  Kunne man udvide det med manuel indberetning af efterladte cykler, kombineret med en søgefunktion på Taglock’s hjemmeside?

  Håber forsikringsselskaberne er ellevilde med Jeres idé.

  Mvh. Niels

 4. Peter siger:

  Kære Niels

  Tak! Vi arbejder på at lave en kortfunktion. Ud over at markere sin cykel som “stjålet” får man også mulighed for at angive, hvor den blev stjålet, således at tyveriet kan plottes ind på et kort.

 5. Ivan siger:

  Jeg bor i Viby, har et “reklamer nej tak”-skilt på postkassen. Er det grunden til at jeg ikke har modtaget tag lock?

 6. Peter siger:

  Kære Ivan

  Ja, sådan er Post Danmarks regler desværre. Muligvis ligger dit lokale borgerservicekontor inde med mærker (Aarhus kommune har tidligere tilbudt mærker via borgerservice). Alternativt kan du betille mærker i vores webshop

 7. Peter Pedal siger:

  Ivan,

  Du kan jo også spørge dine naboer, om de har mærker til overs…

 8. frank mortensen siger:

  hej, hvornår bliver de omdelt i resten af århus, f.eks. centrum?

 9. Peter siger:

  Hej Frank

  Det afhænger i sidste ende af Aarhus kommune, som har betalt for omdelingen. I løbet af et par måneder evalueres effekten af den aktuelle omdeling – bliver mærkerne anvendt, har mærkerne betydning i forhold til sporing af cykler m.m. Derefter tages beslutning om yderligere distribution.

1 Pings/Trackbacks til "TAGLOCKs med posten i Aarhus"
 1. [...] http://taglock.dk/2012/09/taglocks-med-posten/ Det letter desuden kommunens arbejde med at fjerne efterladte cykler, da man undgår et krav om, at cyklerne skal stå mærket i 4 uger, før man må flytte dem. [...]