Kommunerne rydder op i cykelstativerne

Metroxpres og andre medier har i den forløbne uge skrevet om kommunernes udsigt til ny lovhjemmel til at rydde op i det cykelkaos, der visse steder hersker. Angiveligt må kommunale ansatte så flytte “hensynsløst” parkerede cykler op til 300 m væk. Der er ingen tvivl om, at nogle cyklister har uhensigtsmæssige vaner, hvad angår parkering. Men spørgsmålet er selvfølgelig, om ikke mange vil melde cyklen stjålet, hvis den er væk (og indenfor en radius af 300 m kan det nogen steder være en udfordring at genfinde cyklen). Vi vil derfor benytte lejligheden til at opfordre landets kommuner til at gøre som Aarhus kommune og husstandsomdele TAGLOCKs. Hvis en cykel er mærket, vil det være supernemt for kommunens ansatte at give ejeren besked, når cyklen flyttes. Og det vil være rigtig god service!

Tagget med: , ,
Oprettet i Cases, Opinion