PRESSE

“1000 herreløse cykler sendes til skrot”, 15. september 2012
Hvert eneste år må Aarhus Kommune sende 1000 herreløse cykler til skrot.
-Det er altså cykler, som er i en ret god stand siger Pablo Celis, der står i spidsen for Arhus Cykelby for Aarhus Kommune.
-Problemet det er, at mange efterlader deres cykel f. eks efter en tur i byen. Den bliver måske så flyttet af en butiksindehaver, og så kan de ikke finde den næste dag. Andre får måske stjålet deres cykel af en, der lige skal have transport hjem fra byen og bagefter smides cyklen måske i en hæk, siger Pablo Celis.
Læs hele artiklen

Nyheder på DR P4 Østjylland – 15. september 2012
Pablo Celis fra Aarhus Cykelby fortæller om uddeling af TAGLOCK’s til flere områder af Aarhus, og de store fordele mærkningen af cykler giver kommunen.
Hør indslag

“140.000 mærkater uddeles mod cykeltyverier”Aarhus Stiftstidende
140.000 klistermærker, de såkaldte Taglocks, er delt ud til 35.000 husstande i et forsøg på at få flere af de mange cykler, der forsvinder, tilbage til deres ejermænd.
Læs artiklen

“Bycykler udstyres med stregkoder”JP Aarhus
Den 29. marts 2012 bragte jpaarhus.dk nyheden om, at kommunens 450 bycykler udstyres med TAGLOCK mærker. Ideen er, at borgerne skal scanne QR-koderne på de bycykler, som skal repareres eller er efterladte, så de hurtigt kommer på gaden igen.
Læs artiklen

“TAGLOCK i So ein Ding”
Den 22. november 2011 omtaler Nikolaj Sonne TAGLOCK i DR 2 udsendelsen So ein Ding, som hver uge præsenterer de nyeste gadgets indenfor teknologiske tendenser. Temaet for programmet var sikring af cykler, hvor DR 2 værten demonstrerede TAGLOCK. Vi er meget glade for omtalen, og vil gerne tilføje, at det ikke er muligt at hive TAGLOCKs af cyklerne uden de går i stykker. Det er ikke anderledes, end stelnummeret kan slibes ned.
Se indslaget

 

Teknologihjælp til at genfinde stjålne cykler“ 
Den 31. oktober 2011 omtales TAGLOCK i UdbudsMedia.dk. Her beskrives, hvorledes de unikke QR-koder på TAGLOCKs kan hjælpe med at genfinde de cykler, som stjæles hvert 6. minut.
Læs artiklen

 

“Klistermærker skal stoppe tyven”
JP AarhusDen 17. oktober 2011 bragte jpaarhus.dk en artikel om TAGLOCK. Artiklen omhandler den nye teknologi, som gør det muligt for de aarhusianske cykelister at genfinde cykler, der er blevet ofre for de 80.000 årlige cykeltyverier. Det kræver ikke mere end et enkelt tag og en smartphone at blive genforenet med det uundværlige transportmiddel i storbyen.
Læs artiklen

 

TAGLOCK holder tjek på dine ting
LokalavisenDen 9. oktober 2011 medvirkede TAGLOCK i en aktikel til Lokalavisen. Artiklen beskriverde mange muligheder, som TAGLOCK tilbyder dets brugere. Det er bl.a. muligt at sætte en tag på nøgler, mobiltelefoner og andre ting, som har det med at blive glemt eller tabt. Artiklen blev efterfølgende bragt i StudieLiv den 25. oktober 2011.
Læs artiklen

 

DR sender live fra Aarhus Banegård
Radio interview med TAGLOCK på Aarhus BanegårdDen 5. oktober 2011 sendte DR Østjylland live fra Aarhus hovedbanegård, hvor der uddeles TAGLOCKs til de morgenfriske cykelister i storbyen. Læs en beskrivelse af indslaget fra DR Østjyllands hjemmeside her og hør radioindsalget fra Aarhus hovedbanegård her
Senere på dagen blev indslaget bragt i en anden version på DR P4 Nyheder kl. 16.

Hør TAGLOCK indslaget 

DR UpdateSamme dag medvirkede TAGLOCK i DR TV-Avisen – se indslaget

 

“Taglock hjælper dig med at finde din cykel”
Den 18. september skrev netmediet “Overspring.dk” om brugen af Taglocks.
Læs artiklen

 

 

Aarhus Cykelby
TAGLOCK arbejder sammen med Aarhus Cykelby. Derfor er de aarhusianske cykelister de første i Danmark, som har mulighed for at afprøve den nye tjeneste. Læs hvad Aarhus Cykelby skriver om TAGLOCK